Viemärihuolto

Nopea, tehokas ja turvallinen ratkaisu

Viemärijärjestelmät ovat useimmiten silmiltä piilossa, joten niiden kunnon arvioiminen on vaikeaa. Ajan myötä putket tukkeutuvat, jonka voi huomata esimerkiksi siitä, etteivät putket vedä enää kunnolla tai putkistosta tulevasta epämiellyttävästä hajusta. On suositeltavaa, että viemärijärjestelmä huollettaisiin noin 15-20 vuoden välein. Se on yksi keino ehkäistä edellä mainittuja ongelma.

Me Uudenmaan Viemärihuollossa takaamme laadukkaan ja nopean sekä kokonaisvaltaisen palvelun aina työn suunnitellusta urakan päättymiseen. Suunnittelemme yhdessä teille parhaan kokonaisuuden ja aikataulun tehdäksemme huollosta teille mahdollisimman vaivattoman ja aikaa säästävän.

Otamme siisteyden, ympäristövastuullisuuden sekä avoimen kanssakäymisen asiakkaidemme kanssa erittäin vakavasti. Kerromme tarkkaan eri työvaiheet ja työmaa suojataan huolellisesti töiden alkaessa ja jälkisiivous tehdään tarkasti huollon jälkeen. Huollosta aiheutuneet jätteet kierrätetään asianmukaisesti.

Viemärihuollon hyödyt

 

  • Teidän ei tarvitse enää miettiä missä kunnossa viemäriputkistonne on. Viemärihuollon avulla saatte varmuuden oman viemäriputkistonne kunnosta ja samalla selviävät mahdolliset viat.
  • Viemärihuolto on nopea ja vaivaton tapa ennaltaehkäistä mahdollisia tukoksia.

Vuotamattomuustakuu 15v

Soita ja tilaa maksuton arvio viemäriputkiston tilasta

040-8477 929