Sukitustyöt

Viemärisaneeraus sukittamalla

Asiakkaan näkökulmasta sukitus on kustannustehokas ja nopea ratkaisu. Saneeraus voidaan toteuttaa siten, ettei asukkaan tarvitse muuttaa pois kotoaan.

Sukitettu putkisto on saumaton, testatusti kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu.

Sukitus on monipuolinen vaihtoehto, sillä se soveltuu valurauta-, ruukku-, betoni- ja muoviputkien saneeraamiseen. Samaten se voidaan tehdä omakoti-, kerros- ja rivitaloihin sekä myös liike- ja teollisuusrakennuksiin. Myös kunnallisella puolella viemäriputkien sukittaminen on tullut entistä suositummaksi.

Suoritamme viemäreiden saneerauksen pienistä korjaustöistä isoihin kerrostaloihin. Tarjoamme joko limisukitusmenetelmän tai menetelmän haaravahvikkeilla tai niiden yhteisen kombinaation, jolloin käytämme molempia vaihtoehtoja

Mitä sujutus tai sukitus tarkoittaa?

Viemärisaneerauksien sukituksessa vanhan putken sisään asennetaan uusi, pehmeä epoksilla kyllästetty putki, joka kuivuessa kovettuu. Tällöin olemassa olevat reiät ja halkeamat korjaantuvat.

Menetelmä on kustannustehokas ja asukasystävällinen tapa tehdä viemärisaneeraus eikä viemärisaneerauksen aikana tarvitse rikkoa rakenteita.

Lattiakaivon insertillä voidaan märkätilojen viemärit saneerata vesieristeitä rikkomatta. Lattiakaivon insertti asennetaan vanhan lattiakaivon sisään, korvaten olemassa olevan lattiakaivon. Insertti sukitetaan viemäriin kiinni, jolloin liitoskohdasta tulee vesitiivis ja saumaton.

viemari_kuvaus-300x169-landscape

Esimerkki ammattilaisen asentamasta haarakappalesta.
Kuva on putken sisältä.

Tovi sitten tehty perinteinen viemärisaneeraus ja liitoksesta vuotaa jätevettä alapohjaan. Tässä tulee esille perinteisen viemärisaneerauksen akilleen kantapää, liitoskohdat. Sukittamalla putkesta tulee saumaton rakenne ilman vastaavia vuotokohtia.

putki-landscape

Vuotamattomuustakuu 15v

Soita ja tilaa maksuton arvio viemäriputkiston tilasta

040-8477 929

LinerDrain

Uusi muovinen lattiakaivo asennetaan vanhan kaivon sisään eikä asennuksen yhteydessä tarvitse rikkoa vesieristeitä tai pintoja. Säästöä syntyy sekä ajassa että kustannuksissa verrattuna perinteisiin menetelmiin, joissa vanha kaivo piikataan auki pintoja hajottaen.

Käyttämällä LinerDrain-lattiakaivoa, putkistojen saneeraus saadaan tehtyä saumattomasti aina lattiakaivosta pihakaivoon asti. Muovisessa lattiakaivossa ei ole likaa kerääviä teräviä kulmia tai reunoja, joten myös sen puhtaanapito on todella helppoa ja hygieenistä.

uudenmaan-viemärihuolto-kaivo-1
uudenmaan-viemärihuolto-kaivo-2

Muovinen saneerauskaivo on patentoitu, täysin suomalainen tuote, joka täyttää Ympäristöministeriön asetuksen mukaisen lattiakaivojen tyyppihyväksynnän.

VTT on tehnyt lattiakaivolle virtaamamittaukset standardin SFS-EN 1253-2 mukaan.